Gastenboek

Voeg hieronder uw eigen ervaringen toe en vertel toekomstige rijders wat ze te wachten staat! Bekijk meer reviews hier!.


lekker gereden , goed geregeld marcel een aanrader voor een echte enduro rit met goede spullen in een mooie omgeving

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

met marcel als gids in het mooi gebied waar enduro nog normaal is , kunnen we in nederland niet meer voorstellen , het gebied is erg groot en je kan er dagen rijden zonder op de zelfde stukken te komen !
bij deze marcel bedankt voor de leuke rit tot de volgende keer !

jos hendrickx

Inmiddels al een tijdje geleden lekker gereden

Rated 4 out of 5
30 april 2022

Super aan rader

Jos

Heb een heerlijke week gereden in de omgeving van Lloret de Mar.

Rated 0 out of 5
21 februari 2021

5 dagen super lekker weer gehad.
Mooie routes gereden,veel klimmetjes gedaan,lekker tempo.
Mooie accommodatie,prima eten en een gids die de weg weet zowel in de stad als in de bergen.In Nederland zijn momenteel de mogelijkheden zeer beperkt maar in Spanje kun je fantastisch rijden.
Een aanrader.

Andy Strous

Leuke week gehad en veel geleerd

Rated 0 out of 5
21 februari 2020

De tweede week november heerlijk gereden bij Marcel Davids in Spanje. Marcel kent echt alle paden en weet de routes goed aan het niveau van ons aan te passen. Gevraagd en ongevraagd geeft hij advies op duidelijke wijze. Het achterland van Lloret de Mar is bebost, heeft een harde ondergrond waarin de regen veel harde sporen en geulen heeft gevormd. Dat maakt rijden daar erg technisch maar de perfect onderhouden KTM’s helpen je daar goed doorheen. Het was al best koud in de ochtenden waarbij het in de zon de rest van de dag een prima temperatuur werd (met sneeuw op de Pyreneeën in de verte). Leuke week gehad en veel geleerd; verschillende bekende lessen heb ik van weten naar voelen kunnen krijgen. Verder lekker gegeten en daar prima geslapen! Met dank aan Marcel; tot de volgende keer!

Rob Henkes

Een weekje off road rijden bij Marcel Davids in Spanje

Rated 0 out of 5
21 februari 2020

Wij zijn net terug van een weekje off road rijden bij Marcel Davids in Spanje. Enorm getroffen met het weer, alle dagen droog en geen stof omdat het de week voor ons behoorlijk geregend heeft. De dagen hebben een prima mix van rijden, klimmen, dalen, rivier doorsteken en natuurlijk koffie en een heerlijke lunch bij steeds weer verschillende lokale restaurantjes. Marcel knoopt probleemloos de oneindige vele paden aan elkaar en zorgt voor voldoende uitdaging. De motoren zijn prima voor elkaar en aan het einde van de dag staat er een goed gevulde koelkast op je te wachten. Marcel, sorry voor het vele lawaai en harde gelach maar we hebben nu eenmaal enorm genoten en een zeer mooie week bij je beleefd. Dank daarvoor en wie weet tot een volgende keer.

Ron Bruin