VEILIGHEID STAAT VOOR OP!

Enduro rijden is een risicovolle aktiviteit, zorg voor goede beschermende kleding zoals crosshelm, crossbril, bodyprotector, crosslaarzen en crosshandschoenen.

Ook een goede reisverzekering die motorsporten en repatriering dekt (speedsecure zie banner)

huurmotoren
Goed onderhouden Gas gas 350 of 300 met o.a
– Bibmouse voor en achter
– Stuurverhogers
– Radiator fan
– Handkappen
– Wa verzekerd

Het hotel : Marsol

Het hotel waar u slaapt ligt aan de boulevard in het centrum van Lloret de Mar. Er is keuze tussen 1 en 2 persoons-kamers. Bij 1 persoons-kamers rekenen wij een toeslag van € 30,- per nacht.

’s Morgens is er ontbijt en je wordt rond 09.00 uur opgehaald en naar onze thuisbasis gebracht. Na het rijden kan je nog een lekker biertje pakken en als het warm genoeg is nog in het zwembad afkoelen. Rond 18.00/18.30 uur word je weer teruggebracht en kan je ’s avonds in Lloret de Mar wat gaan eten.

HUREN OF MET JE EIGEN MOTOR

Je kan bij ons een Gas gas 350 of 300 huren en zelf met het vliegtuig komen (Ryan Air of Transavia) een kleine 2 uurtjes vliegen (op Girona) en ik haal je op en breng je aan het einde weer terug

HELDERE PRIJZEN

Duidelijke prijzen zijn voor ons belangrijk, vraag naar al onze mogelijkheden.

Bekijk onze tarieven

Verzekering

U dient verzekert te zijn voor pech en ongevallen. Indien u nog geen verzekering heeft is het mogelijk om een Doorlopende Reisverzekering incl. snelheidssporten, bij ons te verzekeren via speedsecure!

TOUR MET EEN ERVAREN GIDS

Bekijk onze prijzen en kies de tour die het beste bij je past.

Contact opnemen