Wie is MDE

Ik ben Marcel Davids, ik kom uit Rotterdam en woon gedeeltelijk in Spanje en Nederland. Mijn hobby is motorcross en enduro rijden. Ik heb al 30 jaar ervaring met motorcross, enduro, trial en supermotard rijden (in 2006 Nederlands kampioen supermotard bij MON). Ik heb als motorfiets monteur gewerkt, waardoor ik het onderhoud aan de motoren zelf kan doen en zorgen dat ze er altijd ready to race bijstaan. Inmiddels woon ik al 16 jaar in Spanje en ken het gebied op mijn duimpje, maar ook ik kom hier nog steeds nieuwe paden tegen. Ik kan jullie hier prima rondgidsen en zorgen dat iedereen tevreden is.

Rijden met MDE

Voor zowel beginners als voor de ervaren rijder organiseren wij Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), meerdaagse trips en clinics.

Wij rijden altijd met kleine groepen. Max 6/7 man. Met deze groote is het legaal om hier te rijden.
De lengte per dag is gemiddeld 110/120 kilometer. (Ligt aan de ervaring van de rijders). We rijden van 10.00 uur tot 16.30/17.00 uur en de lunch rond 14.00 uur in een Spaans restaurantje in de bergen of in een dorpje.

Wij rijden van half sept tot en met eind mei. Wij hebben een zomerstop (juni, juli, aug, sept) omdat het dan veel te warm is en de kans op bosbrand door de droogte is te groot. In het weekend wordt er nooit gereden (te veel mountain bikers, wandelaars en mensen te paard).

Meer over materiaal